Prentenboekjes worden binnen 5 werkdagen verzonden. Mocht dit door omstandigheden niet lukken dan wordt u hierover op de hoogte gebracht.

De verzendkosten bedragen €7,50 voor bestellingen van 1 prentenboekje of een set van twee prentenboekjes binnen Nederland. Deze kosten zijn gebaseerd op portokosten + diverse administratiekosten.

Als u een prentenboekje ontvangt dat beschadigd is, gelieve ons dit per e-mail te laten weten. Dan zullen wij een passende oplossing zoeken.

Retourneren

U heeft de mogelijkheid om uw bestelling te retourneren.

Stuur het onbeschadigde artikel binnen 14 dagen na ontvangst in de, indien redelijkerwijs mogelijk, originele verpakking en stuur het naar het adres wat als afzender op de verzendenvelop vermeld staat.

Wij storten het volledige aankoopbedrag van de prentenboekjes terug op uw rekening. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Bewaar uw bewijs van retourverzending goed, mocht het pakketje kwijt zijn dan kunnen wij naar deze Track & Trace-code vragen. Een bijzonder gewoon gezin is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketjes.

Contact:

Anne Schrijvers
Marja Visser

info@eenbijzondergewoongezin.nl

KVK-nummer: 90465067